2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 2ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, οι μαθητές του 7ου Γυμνασίου Καβάλας συμμετείχαν σε πολλές ενδιαφέρουσες αθλητικές δραστηριότητες.

Τις εκδηλώσεις άνοιξε η Ολυμπιονίκης Ανθή Καραγιάννη που τίμησε το σχολείο μας μιλώντας στους μαθητές για τις εμπειρίες της ως αθλήτρια και για τα μετάλλια που έχει κατακτήσει στο πέρασμα των χρόνων. Τόνισε στα παιδιά που άκουγαν με ενδιαφέρον ότι παρά τις αντιξοότητες που μπορεί να αντιμετωπίζουμε, αξίζει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κατακτήσουμε τα όνειρά μας. Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση, καθώς και τα απαραίτητα φωτογραφικά ενθύμια!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια καθηγητές και μαθητές, αφού παρακολούθησαν ολιγόλεπτα βίντεο που αφορούσαν στους Παραολυμπιακούς και το αθλητικό ιδεώδες, συζήτησαν για το πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός στη ζωή των εφήβων.

Σειρά είχε το Παιχνίδι των Αθλητικών Σταθμών στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου και κάποιοι μαθητές της Β’, ενώ οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου είχαν πολύ δυνατή παρουσία στη διοργάνωση και διεκπεραίωση του παιχνιδιού. Σκοπός ήταν μέσα από αθλητικές δραστηριότητες και ερωτήσεις που αφορούσαν στον αθλητισμό, οι μαθητές να μαζέψουν πόντους που θα τους οδηγούσαν στη νίκη. Πέρα από το βραβείο που περίμενε τη νικήτρια ομάδα, όλα τα παιδιά αποκόμισαν πολύ ευχάριστες εμπειρίες και διδάχτηκαν την ευγενή άμιλλα μέσα από μια ιδιαίτερα διασκεδαστική διαδικασία!

 

Παιχνίδι Σταθμών

Το τέλος των εκδηλώσεων περιελάμβανε αθλητικούς αγώνες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, πινγκ πονγκ και μπάσκετ, ανάμεσα σε μαθητές όλων των τάξεων, με την επιμέλεια του γυμναστή του σχολείου μας. Είναι αυτονόητο ότι ο ενθουσιασμός και η αγωνία ήταν έντονα σε όλη τη διάρκεια των αγώνων τόσο από τους παίκτες όσο και από τους φιλάθλους.

Οι εμπειρίες μας από την 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ήταν υπέροχες! Ευχόμαστε από καρδιάς παρόμοιες εκδηλώσεις να γίνονται συχνά στο σχολικό περιβάλλον!

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Πρόσθετες πληροφορίες