Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821- Αποχαιρετιστήρια γιορτή Ιουνίου 2021

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, στην αυλή του 7ου Γυμνασίου Καβάλας πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Ακούστηκαν παραδοσιακά τραγούδια ενώ μαθήτριες του σχολείου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με τη συνοδεία ορχήστρας στην οποία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες.  Η γιορτή συνεχίστηκε στις αίθουσες του σχολείου όπου παρουσιάστηκαν εργασίες παιδιών για τους ήρωες και τα γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης. Παράλληλα στο κλειστό Γυμναστήριο του σχολείου οργανώθηκε έκθεση με κατασκευές που δημιουργήθηκαν στο μάθημα της Τεχνολογίας.

Ευχαριστούμε θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν στη γιορτή και ιδιαίτερα τους καθηγητές κ. Παπαγεωργίου Γ. γυμναστή που επιμελήθηκε τους παραδοσιακούς χορούς, κ. Καραβίτη Μ. μουσικό που επιμελήθηκε της χορωδίας και της ορχήστρας, κ. Θεοδωράκογλου Μ. η οποία καθοδήγησε τους μαθητές στη δημιουργία των εργασιών για το 1821 και τέλος την κ. Γιώση Ειρήνη που επιμελήθηκε την έκθεση Τεχνολογίας.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά της Γ’ Γυμνασίου που αποφοίτησαν από το σχολείο μας, ευχόμαστε καλή πρόοδο στο επόμενο σκαλοπάτι, υγεία και ευτυχία!!

 Βίντεο από την γιορτή. 

Η έκθεση Τεχνολογίας