Τελετή λήξης σχ. έτους 2022-2023

Την Παρασκευή  26/5 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο η τελετή λήξης του σχολικού έτους 2022-2023. Οι μαθητές Καραντέλου Αμαλία και Μαραγκός Χρήστος έπαιξαν μουσικά κομμάτια με τις κιθάρες τους. Ακολούθησε δραματοποίηση του μουσικού παραμυθιού «Ο Πέτρος και ο Λύκος» από τους μαθητές του Α1. Στη συνέχεια χορωδία από μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου παρουσίασε γνωστά τραγούδια και παρέσυρε όλο το σχολείο στους ρυθμούς της. Η γιορτή έληξε με παραδοσιακούς χορούς που χόρεψε το χορευτικό σύνολο του σχολείου μας. Παράλληλα με την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και έκθεση Τεχνολογίας με κατασκευές που έκαναν οι μαθητές στο πλαίσιο του αντίστοιχου μαθήματος.

Μέσα σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα λοιπόν, αποχαιρετίσαμε τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου που για τρία ολόκληρα χρόνια μοιραστήκαμε μαζί τους  καλές αλλά και δύσκολες στιγμές, πάντα με γνώμονα να τους μεταδώσουμε γνώσεις αλλά κυρίως να καλλιεργήσουμε το πνεύμα και την ψυχή τους. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις σπουδές τους και να έχουν ελπίδα και δύναμη για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Ωστόσο η μέρα αυτή ήταν ιδιαίτερη γιατί μαζί με τους μαθητές αποχαιρετίσαμε και τον Διευθυντή κ. Κιλικιάν Παναγιώτη καθώς και την Υποδιευθύντρια κ. Σωτηρέλη Καλλιόπη οι οποίοι από την επόμενη σχολική χρονιά θα αναλάβουν καθήκοντα σε άλλες σχολικές μονάδες. Για το λόγο αυτό στο τέλος της γιορτής προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο-αφιέρωμα, που επιμελήθηκαν μαθητές του σχολείου, με φωτογραφίες από εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν οι δύο συνάδελφοι που αποχωρούν. Η συνεργασία μαζί τους υπήρξε άψογη καθώς με την εργατικότητα και την καλή τους διάθεση μετέτρεψαν το σχολείο σε ένα δημιουργικό και ζεστό για όλους περιβάλλον. Τους ευχόμαστε λοιπόν καλή  συνέχεια και κάθε επιτυχία στις νέες τους θέσεις.

Ευχαριστούμε πολύ, όλους όσους συμμετείχαν στην όμορφη αυτή εκδήλωση και κυρίως τη μουσικό του σχολείου κ. Καραβίτη Μ. που επιμελήθηκε τα μουσικά δρώμενα, το  γυμναστή κ. Παπαγεωργίου Γ. που ήταν υπεύθυνος για τα χορευτικά και τέλος την κ. Μανθάκη Χ. που διοργάνωσε την έκθεση Τεχνολογίας.