Συμμετοχή του σχολείου στη μαθητική Έκθεση Ζωγραφικής “Η Μαγεία των Μοτίβων”

Συμμετοχή του σχολείου στη μαθητική Έκθεση Ζωγραφικής “Η Μαγεία των Μοτίβων”

Μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας συμμετείχαν με έργα τους στην έκθεση εικαστικών με τίτλο «Η Μαγεία Των Μοτίβων» που παρουσιάζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας. Στην έκθεση είχαν δυνατότητα συμμετοχής όλα τα σχολεία του Νομού Καβάλας και συνδιοργάνωσαν η ΕΛΜΕ Καβάλας, η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Παράρτημα Καβάλας) και ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας.

Τα εγκαίνια έγιναν το  Σάββατο 13 Απριλίου στις 19:00 ενώ η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά το πρωί τις ώρες λειτουργίας του μουσείου και το απόγευμα από τις 18:00 έως και 21:00, έως τις 19 Απριλίου.

Οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν συνθέσεις εμπνευσμένες από τα Μαθηματικά και η φαντασία, η ευρηματικότα και το ταλέντο τους έδωσε έργα εξαιρετικά και πρωτότυπα.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την τα εγκαίνια της έκθεσης και φωτογραφίες από τα έργα των παιδιών.

Σαν συνέχεια της δράσης οι μαθητές και μαθήτριες του τμήματος Γ1 του σχολείου μας επισκέφθηκαν την Μαθητική Έκθεση στις 15/4 με τη συνοδεία των καθηγητριών του σχολείου μας κ. Παπαοικονόμου Δέσποινας και κ. Χατζηβαρύτη Δανάης. Στιγμιότυπα από την επίσκεψη μπορείτε να δείτε παρακάτω.