Κάν’ το ν’ αξίζει!

Σε έναν κόσμο που δρα χωρίς να νοιάζεται, το τμήμα Β3 του 7ου Γυμνασίου Καβάλας αποφάσισε να πει δυνατά:

«Κάν’ το ν’ αξίζει».

Κάνε να αξίζει κάθε στιγμή…

Η ταινία μας ξεκινά με μια διαμάχη των μαθητών για το ποιος θα πάρει την τελευταία σοκολάτα του κυλικείου. Η σοκολάτα πηγαίνει από τη μαθήτρια που την πρόλαβε στον συμμαθητή της, με την ατάκα «Κάν’ το ν’ αξίζει». Η σοκολάτα συνεχίζει να περνάει ανάμεσα στους συμμαθητές που τη δίνουν παρηγορώντας, προσφέροντας χαμόγελα, δίνοντας παραινέσεις, προσφέροντας μια αγκαλιά μαζί με αυτήν. Στο τέλος, η σοκολάτα μοιράζεται σε όλους τους συμμαθητές που έκαναν τελικά κάθε στιγμή να ΑΞΙΖΕΙ… Γιατί δεν είναι δύσκολο να νοιάζεσαι και να δρας…

Την όμορφη πορεία της σοκολάτας ακολουθεί ένα τραγούδι με τον τίτλο «Κάν’ το ν’ αξίζει», τους στίχους και τη μουσική του οποίου έγραψαν οι μαθητές και η εκπαιδευτικός τους στο μάθημα του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων και στο πλαίσιο των δράσεων “Κι αν ήσουν εσύ” και “Σχολεία για όλους”.

Η μικρή ταινία μας έχει πάρει μέρος στον 12ο Διαγωνισμό Ταινιών “Cinema Διάβασες;”. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, εμείς σίγουρα κάναμε κάθε στιγμή να αξίζει!

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΩΤΗΡΕΛΗ

Μαθητές: ΝΕΦΕΛΗ Β. ΜΑΡΙΑ Γ. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ Ε. ΚΛΕΟΝΙΚΗ Ι. ΖΩΗ Μ. ΑΝΤΡΕΑΣ Μ. Γ. Μ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ν. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Π. ΝΙΚΗ Π. ΡΑΝΙΑ Π. ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΜΑΡΙΑ Σ. ΝΙΚΟΣ Τ. ΝΙΚΗ Τ. ΧΑΡΗΣ Τ. ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ Υ. ΜΑΡΙΑ Χ.

MEMORIES | ROYALTY FREE MUSIC Memories Composer: Benjamin Tissot (also known as Bensound) Music: https://www.bensound.com